Her åbner de 12 næste Netto-butikker

Her åbner de 12 næste Netto-butikker
13. 07 2017
Netto har allerede sat adresse på i alt 20 kommende Netto-butikker, og Netto løfter nu sløret for placeringen af endnu 12 butikker

Netto har allerede sat adresse på 20 Kiwi-lejemål, der omdannes til nye Netto’er. Og nu kan Netto sætte adresser på endnu 12 Netto-butikker, der omdannes fra Kiwi til Netto.
– Vi er utrolig glade for, at vi er på plads med endnu en række Netto-butikker, som vi åbner henover de kommende måneder. Det sker alt sammen i rekordtempo, og vi glæder os til at komme ud til endnu flere danskere, der kan se frem til en Netto i deres lokalområde, siger Brian Seemann Broe, landedirektør for Netto.
Der er nemlig i den grad sat turbo på Netto-åbningerne. Allerede i næste uge vil de tre første Netto-butikker åbne. Og efter de første tre nye Netto’er åbner, vil der være tre og fire ugentlige butiksåbninger.
– Vi kan nu sætte adresse på endnu 12 butikker, så der alt i alt nu er sat adresse på 32 kommende Netto-butikker. Vi glæder os til at åbne i alle byerne, og vi ser meget frem til at levere et endnu stærkere Netto-koncept, så vi kan gøre hverdagen endnu bedre for alle de mange kunder, vi glæder os til at møde, uddyber Brian Seemann Broe.
De 12 lejemål, det netop er besluttet at omdanne fra Kiwi til Netto, ligger i Jylland, på Sjælland og Fyn og omfatter:
Bredgade 6, Pandrup
Ejbygade 2, Odense SØ – flytning af eksisterende butik
Marksvinget 19, Køge
Pakhusvej 7, Hinnerup
Skovvejen 17, Aarhus C
Sønderringvej 45 B, Brøndby
Thurøvej 9, Hobro – flytning af eksisterende butik
Trylleskov Allé 5, Solrød Strand
Viaduktvej 16, Nørresundby – flytning af eksisterende butik
Østre Ringvej 29, Næstved – flytning af eksisterende butik
Laurits Olsens Vej 1, Hvidovre – flytning af eksisterende butik
Vellingvej 47, Ringkøbing
Tidligere på sommeren indgik de to dagligvarekoncerner Dagrofa og Dansk Supermarked Group en aftale, der betød, at Dansk Supermarked Group overtog 81 tidligere Kiwi-lejekontrakter. Godt halvdelen planlægges omdannet til Netto-butikker, og alt i alt er der nu sat adresse på 32 kommende Netto-butikker.
En række af lejemålene bliver derudover efter planen konverteret til den fremadstormende convenience-kæde føtex food, mens de øvrige lejemål forventes afsat i markedet til øvrige aktører indenfor dagligvarer eller til andre erhvervsdrivende.
Netto har hidtil kunne bekræfte placeringen af de 20 første tidligere Kiwi-butikker, der bliver til Netto. Det drejer sig om Erlev Bjerge (Haderslev), Nyborgvej (Ullerslev), Assenstoft (Randers ), Rømøvej (Frederikshavn), Postvej (Faxe Ladeplads), Vennelundsvej (Odder ), Sneppevej (Løsning), Krekærlundsvej (Malling), Adelgade (København K) samt Karlslunde Parkvej (Karlslunde), Møllevej (Dragør), Lyngbygårdsvej (Kongens Lyngby), Roersvej (Odense C), Frederiks Alle (Aarhus C), Kridthøj Torv (Højbjerg), Thomas B Thriges Gade (Odense C), Cortex Park (Odense), Lystrup (Aarhus), Løjt Kirkeby (Aabenraa), Vestergade (Ryomgaard).
Netto er fortsat i gang med at analysere de resterende overtagede lejemål og vil opdatere med yderligere bekræftede butiksplaceringer, så snart planerne for disse er endelige.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!