Horsens Musikskole overrasker i Yding

Horsens Musikskole overrasker i Yding
23. 06 2018

HR-Chef hos Yding Grønt, Jens Eybye, har en baggrund som musiker og underviser, og synes at medarbejderne i virksomheden skal have gode overraskelser i ny og næ. Derfor tog han kontakt til Horsens Musikskole og inviterede deres elever til, at lave en spontan musikalsk overraskelse for de medarbejdere som var på arbejde lørdag.
 Musiklærer Jon Kruse fra musikskolen og hans kollega Jesper, havde taget ni elever med til Yding, hvor de dukkede op i pakkeriet, udstyret med trommestikker, papkasser, plastik spande, en mælkejunge og en havespade som deres instrumenter.
 Medarbejderne på lørdagsholdet blev tydeligt overrasket og havde svært ved at holde de brede smil tilbage, og udtrykte deres positive overraskelse over for ledelse og musikerne bagefter. Det lignede en stor succes og Yding Grønts direktør Søren Flink Madsen, kunne også konstatere, at Jens Eybye havde sat barren højt til næste gang.
 De er driftige folk i virksomheden og Jens Eybye tog chancen sammen med musikerne og kørte ud til en af salatmarkerne hvor man var i gang med at høste. Her fik de hårdtarbejdende medarbejderne en hurtigt og spontan koncert mellem de lange rækker af salatbede mellem Yding og Voervadsbro.
 Jon Kruse er ikke i tvivl om, at de unge musikere gerne vil prøve noget lignende igen, da dagens optræden lå lang væk fra hvor de normalt plejer at opføre deres musik. Mon ikke der dukker en spontan koncert op et eller andet sted i Horsens kommune på et tidspunkt igen?
 Som tak for de unge musikeres indsats blev musikskolelærere og deres elever inviteret på et dejligt morgenbord i Yding Grønts store mødelokale, og alle fik en kasse med masser af flotte produkter fra Yding Grønt med hjem.
kildall

Se film her!

Sorry, you need to install flash to see this content.