Horsens vært for kvalifikation til DM i Beach Handball

Horsens vært for kvalifikation til DM i Beach Handball
01. 03 2018
Som noget helt nyt bliver Horsens vært for et af kvalifikationsstævnerne på Saftsusme Beach Handball Touren 2018, hvor Danmarksmestrene i Beach Handball 2018 til sidst skal findes

Hver sommer skifter tusindvis af håndboldspillere indersiden af hallen ud med sand mellem tæerne, når de dyster om titlen som Danmarksmestre i Beach Handball, og 2018 er ingen undtagelse.
 Op mod 100 hold fordelt på syv destinationer skal i år dyste om den ærefulde DM-pokal, som er kulminationen på den landsdækkende stævnetur.
 For første gang er Horsens valgt som destination på vejen mod mesterskabet. Saftsusme Beach Handball Touren 2018 kommer til Horsens lørdag den 26. maj 2018. Her bliver det muligt at opleve hold fra Ligaen, 1., 2. og 3. division dyste om at gå videre til finalestævnet og et lokalt stævne for alle interesserede uanset forudsætninger.
 - Beach Handball bliver bare ved med at udvikle sig, og vi oplever stor tilslutning til både DM og de lokale stævner. I år kommer vi igen rundt på syv destinationer, hvoraf to er helt nye i Beach Tour-sammenhæng. Destinationerne er specifikt udvalgt ud fra faciliteter, sandkvalitet, vindforhold og lokal frivillig opbakning, og planlægger man at deltage i årets Tour, kan man i hvert fald godt begynde at glæde sig, forklarer Christian Køhler.
 På Saftsusme Beach Handball Touren 2018 tjener holdene point ved de lokale kvalifikationsstævner, og de 10 bedste hold af hvert køn kvalificerer sig derigennem til det store finalestævne i Nyborg den 16. juni 2018.

Destinationerne for Saftsusme Beach Handball Touren 2018:
Lørdag den 26. maj: Horsens.
Søndag den 27. maj: Ishøj Strand.
Lørdag den 2. juni: Sandbanerne ved Skæring Skole.
Søndag den 3. juni: Sandbanerne ved Dalum Hallerne.
Lørdag den 9. juni: Amager Strandpark.
Søndag den 10. juni: Salling Beach Arena.
Finalestævne: Lørdag den 16. juni: Fyns Badestrand, Nyborg.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!