HOT aften i Søvind

HOT aften i Søvind
21. 02 2014

Med alle borde besat til torsdagens Cuba-aften i den gamle kro i Søvind, var der bestemt lagt op til en festlig og farverig aften. Den nye kok Thomas Vinthers farverige hummer-ret fik straks konkurrence fra scenen, hvor sangerinden Lizandra Aquino med hendes band Hecho en Cuba gav en på alle måder hyggelig og intim koncert. Her kunne publikum virkelig nyde sangerinden og hendes dans. Et nyt spændende tiltag med dinner og koncert.
 Mens orkesteret holdt pause og gjorde sig klar til at spille op til fest og Salsadans, benyttede Anette Walthers lejligheden til at give sine underholdende rejseberetninger og vise sjove billeder fra hendes Cuba-rejser.
 Derefter var der virkelig varmet op til, det mange af gæsterne sad og ventede på - en aften med alt det ”forbudte” - tæt salsadans, masse af rom og store cigarer. Alt blev nydt i rigelige mængder.
 I det særlige cigarrum - måtte man nærmest skære sig igennem røgen på et tidspunkt. Hvilket dog absolut ikke fik nogen til at forlade det -  kun lige for at hente en god rom i Galleriet.
 Så da de mange aktive gæster stille listede ud i natten i Søvind, var de alle godt mættede af oplevelser.
 - Det er bestemt ikke sidste gang, der inviteres til en varm aften i en kold tid på Søvind Kro & Galleri, lover Torben Fassing.