Hovedgård Butikstorv åbner snart

Hovedgård Butikstorv åbner snart
17. 09 2012
Hovedgård Apotek åbner som planlagt 1. oktober. Tekst og foto: Anders Boll Fotografi

Hovedgårds nye butikstorv skulle efter den oprindelige plan have åbnet den 1. oktober, men åbningsdagen er udskudt til den 11. oktober for Kagehuset og Fakta, som det ser ud nu. Hovedgård Apotek åbner dog som planlagt den 1. oktober - og med gode tilbud, som annonceres her i avisen i næste uge.
 Håndværkerne arbejder for øjeblikket på højtryk for at blive færdige, og mandag var brolæggere i gang med at lave belægningen på den over 3000 kvadratmeter store parkeringsplads, som vil kunne give plads til 90 personbiler.
 Brolægning af store arealer klares nu om dage med maskiner, og ikke som mange nok har set, en brolægger siddende på en brolæggerstol eller liggende på knæ med det slidsomme arbejde.
 Medarbejderen fra Dansk Stenanlæg John Christensen, som står for belægningsarbejdet i Hovedgård forklarede, at han normalt kan lægge mellem 120 og 150 kvadratmeter sten i timen med sin maskine. Et lille regnestykke viser så, at arbejdet vil være færdigt på en 3 dages tid.
 Starten på belægningsarbejdet kom til at betyde et større trafikkaos på hjørnet af Horsensvej og Ørridslevvej, da store lastbiler skulle levere og aflæsse både sand og sten til arbejdet med parkeringspladsen.
 Se den lille film: Belægning af indkørslen til det nye Hovedgård Butikstorv herunder ...

Sorry, you need to install flash to see this content.