Ikke et ord om Corona!

Ikke et ord om Corona!
25. 05 2020
En næsten fyldt Yding Kirke lagde rammer til fællesgudstjenesten mellem Østbirk-Yding og Ousted-Tåning-Hylke sogne, da man havde valgt at flytte den planlagte udendørsgudstjeneste på Yding Skovhøj da forsamlingsforbuddet ikke tillod mere end ti personer om at være samlet på Danmarks højeste punkt.

Der var mødt omkring 20-25 personer op i kirken hvor man blev mødt af personalet som bød på kaffe og småkager, som man kunne have med sig ind til gudstjenesten. Selvom hver anden bænkerække var spærret af og alle blev bedt om at sidde med god afstand på bænkene var der næsten fyldt op i Yding kirke.

Man begyndte med at sognepræst Lone Buhl Pedersen bød velkommen til menigheden og hun læste evangeliet op. Prædiken blev holdt af sognepræst Mads Juul Munch og som han indledte havde han aldrig troet at kirkerne skulle stå tomme – i så lang tid. Han lovede også at hans prædiken ikke havde et eneste ord om Corona og det løfte holdt han – en befrielse at høre om andet for en gang skyld i mange uger.

Denne søndag, 6. søndag efter Påske, var det trettende gang at man afholdt fælles gudstjeneste mellem de to pastorater, hvor man på skift er på Yding Skovhøj og på Ejer Bavnehøj. Begge præster håber at man kan fortsætte traditionen på normalt vis igen næste år.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook