Imponerende åbning af Kagehusenes nye bageri

Imponerende åbning af Kagehusenes nye bageri
13. 10 2012
Se filmen om kagen, åbningen af Kagehuset og det store kageshow på bytorvet i Hovedgård

Døren til Kagehusets nye butik på bytorvet i Hovedgård blev åbnet torsdag morgen kl. 6,00 - men det var først kl. 15,30 der var lagt op til det store tilløbsstykke - dagens officielle åbning med kæmpe kageshow.
 Bagermester Henrik Kjær bebudede at han ville overgå de tidligere imponerende kæmpekager med en kage på omkring 1/2 ton - eller som han annoncerede ”nok til 4-5.000 personer”.
 - Det var ikke fordi bagermesteren drømte om 4-5.000 mennesker på bytorvet til gratis kage, men for at fortælle at: ”der er nok til alle” og ”kom endelig”.
 Og de kom - utrolig mange mennesker. Ingen turde byde på hvor mange, men helt sikkert flere børn end der findes i Hovedgård, men også vanvittigt mange voksne, som ikke blot var ifølge med børnene, men som var mødt frem til gratis kage og for at ønske Mette og Henrik held og lykke med det nye flotte bageri og den indbydende butik. Parkeringsarealets 97 pladser var fyldt til sidste plads, og det samme var tilfældet på alt hvad der kunne parkeres på i nærheden af bytorvet.
 Borgmester Peter Sørensen, der var en smule forsinket på grund af en Minister, assisterede Henrik, Mette og den tidligere bagermester Finn Rehnquist med udskæringen, og kagen, som var en imponerende model af Hovedgårds nye bytorv, blev skåret i mange hundrede kagestykker.
 Borgmesteren tog efterfølgende ordet og roste Henrik og Mette for at være et fremragende eksempel på de ildsjæle som enhver politiker efterlyser og drømmer om, og ønskede held og lykke med det han havde hørt var Danmarks største bageri.
 En stor dag for Hovedgård, der fik den fantastiske opbakning som initiativtagerne til det flotte butikstorv havde drømt om - og så lidt til endda ...

Se filmen "Kagehuset laver kæmpekage i anledning af indvielsen af det nye bageri" herunder:

Sorry, you need to install flash to see this content.