Jan Hellesøe på Horsens Ny Teater

Jan Hellesøe fra tv-showene Fuckr med dn hjrne og Manipulator opleves live på Horsens Ny Teater med sit nye show FORFØRT.
Jan Hellesøe fra tv-showene Fuckr med dn hjrne og Manipulator opleves live på Horsens Ny Teater med sit nye show FORFØRT.
Jan Hellesøe på Horsens Ny Teater
10. 01 2019
Til efteråret kan Danmarks dygtigste manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe fra tv-showene Fuckr med dn hjrne og Manipulator opleves live på Horsens Ny Teater med sit nye show FORFØRT.

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3’s underholdende program Fuckr med dn hjrne, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har med stor succes også været vært på tv-programmerne Hypnodating, Det perfekte kup og senest programmet Manipulator.

Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner men en imponerende viden om, hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. I showet vil Jan have fokus på begrebet FORFØRT i alle dets betydninger – og ikke mindst gennem brug af hypnotiske teknikker og psykologiske eksperimenter.

”Jeg har i sinde at manipulere og forføre mit publikum. Men mest af alt vil jeg skabe en oplevelse de sent glemmer”, siger Jan Hellesøe om sit nye show. ”Der er mange, der spørger, om det, jeg laver i tv, også kan laves på en livescene – nu er muligheden for selv at opleve det”.

Jan Hellesøe indtager Store Sal på Horsens Ny Teater med sine imponerende eksperimenter til november.