Jette Torp - halvvejs

Jette Torp - halvvejs
05. 02 2018

Jette Torp og Jan Kaspersen gæster Seminariet fredag den 23. februar kl. 20.00.
 Med to akustiske guitarer, gode sange og en stor portion livserfaring i bagagen, tager Jette Torp og Jan Kaspersen på landevejen.
 Da Jette Torp rundede de 50 år for godt et år siden, blev hun ramt af den krise mange rammes af, når man er der et sted midt i livet: Hvad nu? Slutter det lige om lidt? Har jeg nået det jeg ville? Hvad skal jeg stille op med mig selv?
 En indre stemme hviskede dog formanende til hende: ”tag det roligt Torp, du er jo bare halvvejs!”
 Jette besluttede sig for at fylde kufferten med gode sange og det man ellers har opnået, når man er halvvejs – nemlig ”levet liv” og dermed en masse at fortælle om.
 Sammen med vennen og medspilleren de senere år, Jan Kaspersen, tager Jette Torp publikum med på en rejse igennem et liv og en karriere, der er gået i mange retninger fra store shows, koncertturnéer og CD udgivelser til teater og TV.
 Karrieremæssigt såvel som privat er det gået op og ned, hurtigt og langsomt - som det nu er, når man insisterer på at flytte sig.
 Repertoiret denne aftan spænder derfor også vidt. Som Jette Torp selv siger: ”mange af sangene er valgt, fordi de støtter op om de historier jeg gerne vil fortælle, mens andre sange er med fordi jeg simpelthen ikke kan undvære dem!”
 Jette Torp står for sang og guitar, Jan Kaspersen for guitar, sang, sax og fløjte.
 Billetter kan bestilles på musikhus-gedved.dk eller købes ved døren.
 Pris for medlemmer 170, ikke medlemmer 195.
 I Seminariets café kan man bestille bord til koncert-buffet’en. Bestilling sker på 20 27 52 27. Adressen er Egebjergvej 1 i Gedved og der er indgang fra Skovvej.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!