Ju Jitsu-seminar i Gedved med tyske gæster

Allan K. Petersen og sensei John Piket overværet træningen
Allan K. Petersen og sensei John Piket overværet træningen
Ju Jitsu-seminar i Gedved med tyske gæster
23. 03 2019
I denne weekend havde Gedved IF’s selvforsvarshold inviteret med Ju Jitsu-seminar i den gamle seminariehal. Leder af seminaret Allan K. Petersen havde igen inviteret sensei John Piket der er grundlægger af selvforsvargrenen Musashi Ju Jitsu.

Man laver stille og rolig et internationalt netværk af klubber indenfor sportsgrenen og grunden til at invitere 8-10 klubkammerater fra Lübeck var, at man ønsker at styrke de internationale bånd mellem klubberne og på den måde kunne nyde godt af hinanden erfaringer.

Dagens var lidt speciel for Allan K. Petersen da han i dag skulle havde været oppe til graduering og opnå 2. dan. Men på grund af sygdom har han ikke kunne gennemføre den nødvendige træning. Men Allans gamle ven og læremester sensei John Piket formåede alligevel at få en glædeståre frem på Allans kind, da han fik overrakt et flot certifikat som, viser at han nu har retten til at kalde sig sort bælte med 2. dan.

På trods af lidt sproglige udfordringer var der ingen tvivl om, at både danske og tyske kæmpere hyggede sig i dojoen og fik lært masser af nyt fra deres sensei John Piket. Lørdag aften er træningsfri og der er dømt social sammenkomst for alle deltagerne som tager ud og spiser sammen. I morgen søndag står endnu en dag i træningens tegn og hvor nye stærke venskaber forhåbentlig er blevet knyttet,

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook