Jubiii - nu åbner fitness i Hovedgård

Jubiii - nu åbner fitness i Hovedgård
01. 05 2017
Borgmester Peter Sørensen åbnede fredag det nyindrettede fitnesscenter i Hugos tidligere lokaler

- Vi har det nok sådan, at vi tænker jubiii. Det har været en lang process med op- og nedture, men nu er vi her, sagde Helle Fisker, formand for Hovedgård Fitness Forening, forud for åbningen fredag kl. 16.
 - Det har været helt vildt fedt at mærke at hver gang vi har haft brug for noget, har vi kunnet få hjælp i byen, både af håndværkere og alt hvad vi overhovedet kunne finde på at mangle.
 - Vores idéer, visioner og tanker for vores foreningsfitness er at skabe et center, der er levende, der byder på oplevelser, aktiviteter, hygge og socialt samvær - det er altsammen noget vi tager hul på nu, fortsatte Helle Fisker inden hun gav ordet til borgmester Peter Sørensen, som havde påtaget sig at åbne festen.
 - Det er på en eller anden måde ganske interessant, for selv om der åbner mange fitnesscentre, så er det ikke hver dag, der åbner et af den her kaliber i en by på størrelse med Hovedgård, sagde Peter Sørensen og roste de initiativtagere som står bag.
 - Det kan lade sig gøre fordi der er nogle mennesker, som tager et ansvar, og sørger for der er liv i byen, sagde borgmesteren og fik menneskemængden til at klappe af de frivillige bag.
 Sofia og Amalie hjalp med at klippe det røde båd, og herefter oversvømmede menneskemængde de nye lokaliteter. Indenfor bød Kagehuset på åbningskage og Spilopperne sørgede for underholdningen.
 Men ellers var der åbent for det som detsom i bund og grund er det allervigtigste - at få indmeldt medlemmer. Kasserer Jakob Rørmose stod klar til at registrere. Tilmeldingen havde blot været åben en lille uge, medlemstallet sagde 25 ved åbningen.
 - Det går rigtig godt, sagde Jakob direkte adspurgt om medlemstallet var på himmelflugt.
 - Vi skal gerne nå over 100 medlemmer inden sommerferien, supplerede Helle Fisker. Og målet er 200 medlemmer, og det er bestemt ikke urealistisk, viser sammenligninger.
 Weekenden fortsatte med aktiviteter i Hovedgård Fitness Forening, bl.a. indoor cyckling event, instuktørundervisning eller bare en snak med foreningens frivillige.
 Det koster 150 kr. pr. måned at være medlem af foreningen + et indmeldelsesgebyr på 100 kr.

Se film her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.