Jul på Østergård – nyt julemarked i Hundslund

Jul på Østergård – nyt julemarked i Hundslund
16. 11 2018
Østergård ved Hundslund danner i år for første gang rammen om et nyt julemarked med bl.a. kunsthåndværk, specialiteter, portrætfotos, musikinstrumenter og juletræer. Markedet løber af stablen d. 24-25. november kl. 11-16.

I den gamle stald på Landevejen 32 er der i de senere år sket en stor forandring. Efter en gennemgribende renovering er malkerum og kælvebokse nu skiftet ud med tekstilværksted, fotostudie og musikinstrumentforretning. Og i det nyetablerede erhvervsfællesskab nåede duften af nybrygget kaffe knapt at lægge sig, før idéen om et julemarked var skabt.

Det er Lene Thomasen, Tekstilwerk, og Charlotte Høj Mortensen, TinyTone.dk, der er initiativtagere til julemarkedet, som løber af stablen den sidste weekend i november i år.

- Vores “gårdkollegaer” i fotostudiet var straks med på idéen og bød ind med julefotografering, og der har været en kæmpe opbakning fra de udstillere, vi har kontaktet, udtaler Charlotte Høj Mortensen.

Udover tekstildesign, musikinstrumenter og portrætfotos vil man også kunne opleve bl.a. keramik, billedkunst, oliventræsprodukter, delikatesser og juletræer.

- Det har været vigtigt for os at fokusere på de lokale kræfter, der findes i Hundslund og omegn. Og man må sige, at det er helt enestående, hvad lokalområdet kan byde på af smukt kunsthåndværk, lækre specialiteter og ikke mindst velvilje og engagement, udtaler Lene Thomasen.

Den hyggelige, landlige julestemning er omdrejningspunktet i planlægningen, og der vil være noget at opleve for hele familien. Der vil være lun gløgg fra bålet og workshop, hvor man kan binde familiens julekrans.

Jul på Østergård afholdes d. 24-25 november kl. 11-16 på Landevejen 32, 8350 Hundslund. Der er gratis entré, og der kan købes forfriskninger og frokostsuppe. Betaling foregår kontant eller via mobilepay.