Kattrup Blues Festede i 12 timer

Kattrup Blues Festede i 12 timer
09. 09 2018
Gunni Mogensen, formand for BluesHouse i Kattrup, og alle de andre frivillige blueselskere, har kæmpet en brav kamp og lørdag kunne de endelig se deres store drøm blive til virkelighed, da dørene til første Kattrup Blues Fest åbnede næsten til tiden lørdag 8. september.

Det har været en kort og meget intens kamp, at få en festival op at køre. ”Vi var tæt på at kaste det våde håndklæde i ringen fredag aften, da regnvejret ingen ende til tage.”, siger Gunni Mogensen. Men nej, bluesfolket bider tænderne sammen og arbejdede igennem og lørdag middag stod alt klart og publikum kunne lukkes ind i den flotte gamle have ved Provstegaarden Bed & Breakfast i Kattrup.

Som eftermiddagen skred frem, forsvandt de fleste regnbyger og der kom flere og flere gæster i haven, som hyggede sig med svedig blues fra den lille hyggelige scene. Der blev skålet i øl og vin ved de opstillede caféborde på plænen eller der blev hygget i læ inde i det store festtelt som var opstillet under træerne.

Peter Astrup som er en kendt blueskoncertarrangør, har flere gange stillet sin erfaring og ekspertise til rådighed for Gunni Mogensen og de andre frivillige. Han har givet Gunni et meget vigtigt råd: ”Man er godt tosset hvis man vælger at holde udendørs bluesfestival!”. Det er man fuldstændig klar over i Kattrup, men synes at et udendørs arrangement i denne størrelse er sjovere når det holdes på denne måde. Gunni Mogens vil gerne takke de mange som har valgt at støtte festivalen som sponsorer, da det ikke er gratis at lave festival og han håber på at Horsens kommune kan komme på banen næste år med økonomisk støtte eller en underskudsgaranti.

Som Gunni Mogensen afslutter: ”Vi har en stor kærlighed til bluesmusikken og musikerne er noget af det mest oprigtige man finder i dag.”. BluesHouse i Kattrup håber på et god resultat efter en god festival, så der kan blive en ny bluesfestival i 2019.

kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook