Kattrup slap kattene løs i forsamlingshuset

Kattrup slap kattene løs i forsamlingshuset
08. 02 2020
Lad os bare sige det som det er – de kan noget helt særligt i Kattrup når det drejer sig om at tiltrække toppen af danske og udenlandske bluesorkestre, og fredagens længe ventede koncert var heller ingen undtagelse, da Århusianske Trouble Cats lagde vejen for forsamlingshuset.

Det var en glad og tilfreds Gunni Møller Mogensen avisen mødte på vej ind i Kattrup forsamlingshus. Gunni er en helhjertet bluesentusiast og formand for Blues House i Kattrup og det har længe været foreningens plan at få Trouble Cats til Kattrup, men det har været svært:

- De var svære at få fat i da de kunne giver ganske få koncerter om året.  Faktisk giver de ti koncerter i Norge hver sommer og ganske få i lille Danmark… så jeg er mere end godt tilfreds med at de er kommet til Kattrup.

Med erfaringen fra forrige koncert i forsamlingshuset havde arrangørerne valgt at sætte færre billetter til salg denne gang. Det betyder at køkkenet og bare meget nemmere kan følge med og at der også var plads til at komme rundt på i det fine gamle forsamlingshus.

Det var tydeligt at det var kendere af genren som var mødt op til spisning efterfulgt af en svedig blueskoncert i Kattrup. Alle de fremmødte fik dansk blues og roots musik i verdensklasse og Trouble Cats lød bedre end nogensinde – 30 år på musikscenen gør underværker.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook