Klokkespil under Guds åbne himmel i Gedved

Klokkespil under Guds åbne himmel i Gedved
20. 08 2018
Gudstjenesten blev en stor succes, trods regn fra det høje. Mellem 70 og 80 mennesker havde fundet vej til friluftsgudstjenesten d. 12. august i parken ved det gamle seminarium i Gedved.

Et transportabelt Klokkespil med Peter Langberg ved spillebordet ledsagede salmesangen. Gudstjenesten blev ledet af sognepræst Jytte Ibsen. Hun blev assisteret af Anne Marie Vrang og Troels Bering, som også er ansat i Voer Herred Pastorat. Midt i afviklingen af gudstjenesten viste det lunefulde danske sommervejr sig: det begyndte at regne; men deltagerne var beredt. Alle slog paraplyerne op, så det blev et spraglet skue.

Efter gudstjenesten valgte en del at spise på Café & Restaurant Schmidt, der har til huse i det gamle seminarium. Peter Langberg gav efterfølgende en fin koncert på Klokkespillet; men da regnede det i tove og blæsten tog til. Så forsamlingen skrumpede ind, kun de hårdføre blev tilbage, siddende under et af de store træer. Men trods vejr og vind blev en den vellykket dag – og måske begyndelsen til en ny tradition.