Klostermølle: Indvielse af stier og kanoisætningssted

Klostermølle: Indvielse af stier og kanoisætningssted
06. 10 2018
Lørdag 6. oktober var en mærkedag for alle naturelskere, da man ved Klostermølle kunne indvie 17 km. nye stisystemer samt et helt nyt isætningssted for kanoer og kajakker.

I de naturskønne arealer ved Klostermølle havde mange interesserede samlet sig for at overvære den officielle indvielse ved borgmester Peter Sørensen. Mange af dem havde mødt ind tidligere over middag og havde vandret fra begge sider mod Klostermølle, hvor der var mulighed for at deltage i aktiviteter som kanosejlads, bueskydning, lave mad over bål eller bare få en varm pølse med brød i det kølige efterårsvejr.

Indtil i dag har vandpassagen ved Klostermølle været markeret med en rød plastikspand som kano- og kajakroere kender alt for godt: hertil og ikke længere. Som en del af symbolikken ved dagens klipning af den røde snor, var der hængt en rød spand op som fald ned i Gudenåen da borgmester Peter Sørensen klippede snoren over.

Der blev afsluttet med fællessang og efterfølgende kunne man varme sig på kaffe og kage i det opstillede telt på engen med udsigt over Mossø.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook