Kønsopdelt svømning i Horsens

Kønsopdelt svømning i Horsens
26. 06 2017
Læserbrev af Louise Lange, bestyrelsesmedlem og byrådskandidat Dansk Folkeparti Horsens.

Onsdag den 22. juni 2017 beslutter kulturudvalget i Horsens at tillade kønsopdelt svømning.
 Apartheid blev heldigvis afskaffet for mange år siden, og for mig er det at tillade kønsopdelt svømning et stort skridt tilbage fra frihed og demokrati. Nu er det ikke længere hudfarve, det drejer sig, men om kønsopdeling, fordi vi har en gruppe mennesker, som ikke vil indordne sig ind under demokratiet.
 Kulturudvalget udtaler godt nok at der ikke bliver tale om afskærmning af vinduer og ligesom at der heller ikke bliver lavet forbud mod mandlige teknikere og livreddere, dog er dette her kun første skridt, og jeg frygter, at man på sigt også vil bøje sig for de sidste særhensyn. Særhensyn der slet ikke hører dansk kultur til. At oprette kønsopdelt svømning skal være med til at fremme integrationen. Men problemerne med integrationen i det danske samfund er vel ikke at danskerne forsøger at være dansker, men at den her gruppe af mennesker ikke forsøger at være det.
 Lad nu religionen blive derhjemme og tag i svømmehallen sammen med andre mennesker, børn, kvinder og mænd. I Danmark bader vi sammen på stranden og i svømmehallen, og det skal der ikke laves om på. Hvis ikke vi sørger for at begrænse indflydelse, især fra islam, så ender vort land så langt fra de danske værdier og kulturelle normer at det ikke længere er Danmark om blot 20 år. 

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!