Krimimessen nu også med TV-serier

Krimimessen nu også med TV-serier
04. 02 2018
Tiden for den årlige krimimesse på Fængslet i Horsens nærmer sig. I år finder Krimimessen sted i weekenden den 17. og 18. marts, hvor der vil være i omegnen af 200 programpunkter med forfattere, foredrag, prisuddelinger mm. Og som noget nyt i år vil en række af dem være dedikeret til tv-serien.

Mød Michelle Richmond (USA), Michel Bussi (Frankrig), Craig Russell (Skotland), Arne Dahl (Sverige) og Ruth Ware, Chris Carter og Elly Griffiths (England)
 Justitsminister Søren Pape Poulsen åbner lørdag den 17. marts den 17. Krimimesse. Det sker på Fængslet i Horsens kl. 10. Og derefter går det slag i slag med omkring 200 programpunkter og masser af oplevelser og inspiration i de næste to dage. Forfattere fra USA, Italien, Frankrig, England, Skotland, Island, Norge, Sverige, Færøerne og Danmark møder deres læsere og fortæller om deres seneste bøger og forfatterskaber. Mød dem på 8 scener og i de mange stande i Magasinet. Få signeret bøgerne efter en god handel i standene eller ved messeboghandleren fra Bog&idé, Silkeborg.
 TV-serier er populære og flere og flere ser krimier, så derfor har Krimimessen fokus på dem. Hør om nyheder og mød instruktører, manuskriptforfattere, eksperter, anmeldere og producenter og begejstrede seere. Mød Milad Avaz, Camilla Ahlgren, Keld Reinicke, Niels Frid Nielsen, Henrik Palle og mange andre. Mange af samtalerne er krydrede med klip fra populære og kommende TV-serier.
 Podcast er også på programmet. DR, Storytel og Jyllands Posten - Krimimessens nye mediepartner - er alle værter ved forskellige arrangementer. Overskriften for DR’s timelange programpunkt er ”Mord i ørerne”, den kunne gælde for dem alle.
 Igen i år bliver der mulighed for at møde nuværende og forhenværende politifolk, bl.a. Bent Isager-Nielsen og Hans Jørgen Bonnichsen. Retsmediciner Hans Petter Hougen er også på programmet, det samme er mange andre foredragsholdere, der fortæller om kriminalitet i virkelighedens verden. Cavlingprisvinderne Janus Køster-Rasmussen og Camilla Stockman kommer og fortæller om deres nye bog Bullshit og professor Hans-Jørgen Schantz holder foredrag om Frihed, som i år er Krimimessens tema. Årets tema er inspireret af den berømte udbryderkonge Carl August Lorentzen, hans spektakulære flugt og den nybyggede tunnel på Fængslet, som er et besøg værd.
 Søndag kl. 12 overrækker Borgmester Peter Sørensen for tredje gang Krimimessens publikumspris til en populær dansk forfatter. Lørdag kl. 13 overrækker Det Danske Kriminalakademi bl.a. priserne for bedste danske og udenlandske krimi 2017 til henholdsvis Elsebeth Egholm og amerikanske Michelle Richmond. Og derefter er det Dansk Horror Selskab, der uddeler deres priser.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!