Kristian Jensen støtter blokaderamt restaurant

Kristian Jensen støtter blokaderamt restaurant
24. 03 2012

Alle skal have ret til selv at vælge fagforening. Derfor vil Kristian Jensen og en række andre Venstre-medlemmer lørdag eftermiddag drikke en øl på den blokaderamte Restaurant Vejlegården i Vejle.
Restauranten er siden mandag blevet blokeret af 3F-medlemmer, der opfordrer til at boykotte restauranten. Det gør de, fordi 3F ikke vil respektere den overenskomst, Restaurant Vejlegården har indgået med Kristelig Fagforening.

- Virksomheden har lige skiftet forpagter, og det kan simpelthen ikke passe, at man i 2012 som ejer af en restaurant i et frit samfund ikke selv kan vælge, hvilken forening man vil indgå overenskomst med, siger Kristian Jensen.

- Venstre har selv indført foreningsfrihed tilbage i 2006. Det betyder, at alle har ret til selv at bestemme, hvilken fagforening man vil være medlem af. Men friheden skal også gælde sådan, at de ansatte og arbejdsgiverne selv kan bestemme, hvilken overenskomst de skal arbejde under. Derfor vil vi i Venstre gerne støtte den ret ved at gå ned og drikke en øl på restauranten.

Kristian Jensen og de øvrige Venstre-medlemmer slutter deres foreningstræf i Torvehallerne i Vejle lørdag klokken 16. Derefter går de til Restaurant Vejlegården, hvor de vil være omkring klokken 16.15