Kvalitetstid for hele familien i Østbirk IF

Kvalitetstid for hele familien i Østbirk IF
22. 08 2017
Østbirk Idrætsforenings Gymnastikafdeling samlede 80 deltagere til Aktiv Familiedag

- Jeg vil gerne have I stiller Jer op i en rundkreds, sagde Ulla Parbo Hefsgaard, da hun fredag eftermiddag bød velkommen til omkring 80 deltagere til gymnastikafdelingen i Østbirk IF’s nye tiltag: ”Østbirks Aktive Familiedage”.
 - Vi er her for at have det sjovt, sagde Ulla, tydeligt tilfreds med fremmødet på omkring 20 familier. Børn og forældre, som i samlet flok gik igang med opvarmningenssangen og humørmotion.
 Og sjovt det blev det bestemt. Inddelt på 8 hold, 2-3 familier på hver, gik 100-post løbet igang. Rundt på fodboldbanerne var ophængt 100 poster med opgaver. På børnenes præmisser var der høj aktivitet i opgaverneløbet, som havde sin inspiration fra spejderne. Med stor iver gik holdene igang med at løse opgaverne, som kunne være at gætte dyrespor eller finde løsningen på ”Hvad skal man gøre hvis man får næseblod?” eller at give børnene en ridetur tilbage til terningen.
 Terningerne var placeret i midten hos overdommer Jane Segenstrøm Jacobsen. Her fandt holdene ud af om svaret kunne godkendes, og med et kast med en af de store terninger ”landede” holdet på næste nummerpost.
 Det var leg med familiesamvær og kvalitetstid i højsædet, bonusgevinsten var nye bekendtskaber, og efterfølgende havde Ruth og Jesper i hallen sørget for at aftensmaden var serveret.
 Næste gang der bliver Aktiv Famliedag i Østbirk er den 17. september, hvor turen går til Sukkertoppen. Her er deltagerprisen 10 kr. pr. person og den inkluderer frugt, kaffe, te og vand. Tilmelding er senest den 13. september på Østbirk Idrætsforenings hjemmeside.
 Arrangør af de Aktive Familiedage i Østbirk er Jane Segenstrøm Jacobsen, Katrine Wittrup-Jensen, Ulla Parbo Hefsgaard, René Nielsen og Jørn Lykke Sørensen.

Se film her!
 winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.