Larsen får det også til at hænge sammen

Karina Møller Larsen og sønnen Cornelius fra Østbirk.
Karina Møller Larsen og sønnen Cornelius fra Østbirk.
Larsen får det også til at hænge sammen
06. 04 2020
Hos familien Larsen er man ligesom tusindvis af danske familier udfordret af en forandret hverdag med arbejde, skole fritid og venner.

I Østbirk bor familien Larsen med mor Karina som er SOSU-assistent og far Johnny som er tømrer, sammen med Cornelius som begyndte i 0. klasse for kort tid siden. De er som mange udfordret af, at de ikke kan arbejde hjemmefra og med bedsteforældre i København og Tyskland, er der ikke hjælp at hente her.

Karina Møller Larsen fortæller til avisens udsendte, i behørig afstand:

- I begyndelsen syntes Cornelius at det var fedt at være hjemme hele tiden og kun spille fodbold. Men nu keder han sig lidt og spørger heller ikke længere om fredagsslik.

Karina kan tydeligt mærke Corona-krisen på sit arbejde og den påvirkning den har haft på borgerne. Hun og kollegerne plejede at være 26 – 27 medarbejdere på vagt for at dække hjemmebesøg hos borgerne, men nu er de nede på 18 medarbejdere da mange ikke ønsker besøg i denne tid og selv klarer mange af opgaverne.

- Vi gør alt for at få hverdagen til at hænge sammen og Johnny arbejde om dagen og jeg har aftenarbejde og møder ind sidst på eftermiddagen. Vi har også Johnnys børn fra tidligere forhold hver anden weekend og så bliver her liv og glade dage, griner Karina Møller Larsen.

Nu da det fine forårsvejr er ved at komme hen over landet har Karina købt to små fodboldmål til Cornelius der ligesom sin far er bidt af en gal fodbold. De skal samles og stilles op udendørs så han kan øve sig og blive lige så god som spillerne på sit yndlingshold AC Milan.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook