LÆSERBREV: Det er fedt at leve i Østbirk – måske for fedt

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
LÆSERBREV: Det er fedt at leve i Østbirk – måske for fedt
28. 12 2018
I hvert fald har det vist sig, at ØIF’s initiativ – ”Østbirk ændrer livsstil”, de sidste to år har fået pæn opbakning fra borgere i 8752, der har haft et ønske om at få hjælp til en ny livsstil.

Umiddelbart efter nytår er ØIF klar med endnu et hold, der har mod til at tage kampen op mod gamle uhensigtsmæssige vaner.

I Brugsen synes vi det er et rigtig godt initiativ, som fortjener opmærksomhed og opbakning, og fra Brugsen har vi valgt at gå aktivt ind og støtte ideen. Desværre er der kun plads til 20 på holdet, så umiddelbart er det ikke mange, der kan blive klogere ad den vej. Det er lidt ærgerligt, for når vi kigger os rundt, ser det ud til, at der er mange flere, der indtil videre ikke har erkendt, at en livstilsændring måske kunne være en god ide.

Brugsens opbakning til ”Østbirk ændrer livsstil” bliver derfor i høj grad rettet mod dem, der bare lige skal have et lille skub til at komme i gang med en ny måde at leve livet på.

Torsdag den 3. januar har vi engageret Anne W. Ravn – kendt fra TV-projektet ”En by på Skrump” til at komme og sætte gang i løjerne. Det bliver nogle timer, hvor Anne vil øse af sin viden og erfaringer, krydret med anekdoter og humor, så vi alle går optændte og motiverede ind i det nye år – 2019 skal være året, det sker.

Anne vil derudover hver uge have en lille rubrik i Østbirk avis som udover gode råd også vil have en madopskrift på ugens sunde ret – du kan selvfølgelig købe alle ingredienserne i Brugsen, så hvis du ikke er deltager på gymnastikforeningens ”Østbirk ændrer livsstil’s hold” kan du holde din egen ”jeg ændrer livsstil” periode så du er klar til sommersæsonen, hvad enten den skal foregå i bikini, som strandløve eller bare som almindelig dansker.

Husk meningen er ikke, at vi alle skal ligne vandrende pinde, meningen er, at vi skal forstå, hvordan vi får en livsstil, der holder os aktive og sygdomsfri så længe som muligt, samtidig med at det vi stopper i hovedet både er spændende og velsmagende.

Tag chancen den 3. januar kl. 19.30 i Extra arena i Østbirkhallen, det er gratis for alle, så den eneste risiko er, at du kan blive positivt overrasket. Tilmelding ikke nødvendig.

Du kan læse mere om ØIF’s initiativ på deres hjemmeside eller på facebook – Østbirk ændrer livsstil 2019 – DGI you turn.

Per Bonde
Bestyrelsesformand SuperBrugsen Østbirk