LÆSERBREV: Fortsatte udvikling af Fængslet.

Thomas Monberg Andersen
Thomas Monberg Andersen
LÆSERBREV: Fortsatte udvikling af Fængslet.
23. 09 2018
Det er med stor glæde at jeg modtog nyheden i starten af juli, at det var lykkedes den utrolige gruppe af mennesker på Fængslet inkluderende ansatte/bestyrelse/ledelse at finde støtte til opførelsen af den kommende kultur og koncertsal i vestfløjen.

Fantastisk at fondene Mærsk, Realdania og Hede Nielsen tror så meget på vores Fængsel at de vil investere 80 mill. i projektet. Er meget glad for der kommer en fortsat udvikling og udvidelse af mulighederne af vores gamle fængsel. Som Horsensborger og opvokset i Vest byen, er jeg stolt over hvad der er sket på fængslet og alle de nye muligheder dette indebærer.

Dette forpligter selvfølgelig også os som politikere, da vi også skal understøtte udviklingen af de rammer vi som kommune ejer, derfor fortsætte med at investere i de omkringliggende arealer.

Her gør det mig rigtig glad, at vi får lavet et grøntbånd rundt på de grønne arealer som især Vest byens beboere kan få meget glæde af. På den måde bliver der en sammenhængende forbindelse mellem de forskellige områder og der bliver sammenhæng i kvaliteten både inde og ude. Herved bliver hensigten med at åbne fængslets udendørs områder for alle borgere i byen en realitet, det er et af de store positive ting i dette årets kommunale budget mm.

Bliver så spændende at følge den kommende udvikling på dette nu dejlige sted, lad os blive ved med at hæve overliggeren og ambitionerne for Fængslet, for hvor der en vilje, er der også en vej.

Thomas Monberg Andersen
Danasvej 22, 8700 Horsens
Næstfmd. Kultur og Civilsamfundsudvalget i Horsens byråd
Socialdemokratiet