LÆSERBREV: Horsens Folkeblad

Leif Kristensen
Leif Kristensen
LÆSERBREV: Horsens Folkeblad
02. 11 2018
Horsens Folkeblad. Deres politiske ståsted har de svært ved at skjule, venstre er deres parti. De sidste dage har der været omtale af et Venstre formandsvalg og deres spidskandidat i Hedensted kommune til kommunalvalget om tre år.

Overskrifterne lyder, som om at der er et borgmestervalg i gang i Hedensted kommune. Horsens folkeblads forside onsdag d. 31 oktober, da forærer Horsens folkeblad Borgmesterkæden til den valgte venstre kandidat.

Horsens folkeblad er ikke karrig med omtale, når det gælder deres kandidater eller venstrefolk, som sidder i byrådet heller ikke i Horsens. En omtale fra en given situation, hvor Borgmester Peter Sørensen er der sammen med venstremanden Ravn, stort billede af Ravn, og lille parentes, om at den Socialdemokratiske Borgmester Peter Sørensen også var der ved den givne lejlighed.

Dette er bare en konstatering af avisens prioritering af de politiske partier, selvom Horsens Folkeblad gerne vil gøre de her venstrefolk til borgmestre i Hedensted og Horsens, så er vi dog en flok vælgere, der vil afgøre det den dag valget kommer. Horsens Folkeblad vil gerne give udtryk for at de er alsidige, det er de så ikke lige efter min mening.

Leif Kristensen
Østerhøjsvej 15
Egebjerg
8700 Horsens.