LÆSERBREV: Hvalpetræning på Horsens banegård

(Arkivfoto)
(Arkivfoto)
LÆSERBREV: Hvalpetræning på Horsens banegård
23. 09 2018
Jeg overværede i dag 23 september 2018 hvalpetræning på Horsens banegård i tiden fra kl.10:30 til 10:43 (hvor mit tog kom) på spor 3.

På et tidspunkt få minutter før toget skulle komme slap de med vilje hvalpe fri for at kalde dem til sig igen. Jeg råbte op, hvad I alverden de foretog sig for tænk hvis en af hundene (det er hvalpe) ikke lystrede og løb ned på sporet. Så skulle jeg og andre være vidne til et skrækscenarie og tilmed en togførers. De var ligeglade med min henvendelse også jeg henvendte mig direkte til træneren, som påstod at have trænet hunde der i 26 år og hun vidste, sagde hun, at alle hunde ville lystre. Med mindre kvinden kan spå, kan hun på ingen måde vide, om hundene vil lystre.

Episoden gjorde mig meget utryg og jeg finder hvalpetræning på banegårde aldeles uhørt. Det er sikkerhedsmæssigt uforsvarligt og jeg håber I vil opsætte skilte, der forbyder dette og I kan med fordel starte i Horsens, hvor det tilsyneladende er en tilbagevendende begivenhed.

Ydermere sad de med hundene - dog i snor - tæt ved selve skinnerne, da toget kom og hindrede passagerer i selv at stå der. Jeg optog en video efter min henvendelse, som blev total ignoreret.

Marianne Willert
Byskovsvej 3

8751 Gedved
Mob. 21683080