LÆSERBREV: Indsamling - nu igen!!!

Mette Feldthaus
Mette Feldthaus
LÆSERBREV: Indsamling - nu igen!!!
09. 11 2018
Det kunne være dig eller mig!

Jeg ved godt, vi har mange indsamlinger her til lands, vi brænder jo for hver vores - jeg brænder for KIRKENS KORSHÆRS VARMESTUE I HORSENS. På varmestuen kommer der mennesker, hvor livet på den ene eller anden måde er gået ”skævt” i forhold til ”normen”.

Det kan være miljøet, hvor man er vokset op, psyken, skilsmisse, dødsfald, konkurs, arbejdsskade - og ja, så er der jo lige det, at vi ikke ved hvordan vi hver især kommer igennem livskriser, når de rammer. Hvordan er vores gener? Er der et bagland til at hjælpe, når det siger bang?

Jeg tænker tit på, hvor jeg egentlig var endt, hvis ikke der havde været en skoleleder (Jess Wedel Lorenzen), familie og venner for mig, da min krop sagde fra. Det er jo ikke alle, der er så heldige at have støtte, så man kan komme hel igennem krisesituationer. Derfor er det godt at der bl.a. findes varmestuer, hvor der er plads til forskelligheder, hvor der er the/kaffe og et måltid til rimelige penge.

Man kan også få venner og sammenhold, hjælpe hinanden, få hjælp af ansatte og frivillige eller et bad og en lur på sofaen. Her kan man blive fejret lidt på fødselsdagen med rundstykker, tillykke og knus, holde juleaften med mad, salmer, træ og en lille gave, det er det tætteste man kommer på en familie.

Lone Buhl skrev, at hun er stolt af Østbirk og omegn, det er jeg også, sidste år, da vi samlede ind, var Østbirk og omegn eneste sted i Horsens Kommune, der var fremgang for. TAK for det, tak til præster, menighedsråd og strikkedamerne. Meld dig som indsamler, giv et bidrag når indsamlerne kommer rundt eller kig forbi Præstegården med et bidrag.

Vi er der fra kl. 10.00 til ca. 13.00 søndag den 25. november.

Mette Feldthaus