LÆSERBREV: Mangel på respekt for danskerne

Michael Nedersøe, DF Byrådsmedlem – Horsens og folketingskandidat i Favrskov
Michael Nedersøe, DF Byrådsmedlem – Horsens og folketingskandidat i Favrskov
LÆSERBREV: Mangel på respekt for danskerne
03. 01 2019
Nytårsdag sad jeg spændt foran fjernsynet for at se, hvad Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde at fortælle danskerne i sin nytårstale.

Talen bar på ingen måder præg af, at der senere på året skal udskrives folketingsvalg. Ja man kan vel nærmere betegne talen som en god jobsamtale, hvor han roser det internationale samarbejde i EU, menneskerettighederne osv.

Sandsynligvis pga. det forestående EU-valg i maj. Samtidig forsøger han, at så tvivl omkring briternes valg om at forlade EU med betegnelsen, at der er kaos i landet grundet brexit. Jeg er netop hjemvendt fra juleferie i England og jeg sporede på ingen måde kaos, nok snarere sammenhold og national stolthed.

En ting i talen vil jeg dog godt give LLR ret i og det er, da han nævner antallet af udlændinge med ikke-vestlig baggrund i Danmark og at man ikke kan rulle tiden tilbage. Nej Lars Lykke Rasmussen, man kan ikke rulle tiden tilbage, men når man i de sidste mange årtier har rendt hovedløst ud ad den forkerte vej, ville det så ikke være på tide, om man stoppede op og gik i den modsatte retning og ikke overlod det hele til EU, menneskerettighederne, Marrakesh-aftalen osv.

Briterne har gjort det og Danmark bør gøre det samme også på trods af at, dine muligheder for et topjob i den internationale politisk korrekte elite bliver mindsket. Se det ville være respekt over for danskerne.

Michael Nedersøe
Byrådsmedlem – Horsens og folketingskandidat i Favrskov (Østjyllands storkreds)