Lindas Drøm er næsten slukket

Lindas Drøm er næsten slukket
15. 12 2018
Det blev til to gode år i den hyggelige butik på Smedegade i Østbirk, med salg af frisk afskårne blomster, brugskunst, vin og chokolade. Økonomien hænger desværre ikke sammen længere og Linda Holst må drosle helt ned for aktiviteterne.

I oktober for to år siden var der travlhed i lokalerne på Smedegade, da Linda og hendes familie lagde sidste hånd på butikslokalerne der blev lavet ved siden af privatboligen. At åbne og drive egen specialforretning havde været Linda Holsts store drøm længe og hun tog det store spring og blev selvstændig forretningsindehaver.

- Jeg har prøvet at drive forretning med afskårne blomster, men det gik bare ikke. Drømme går ikke altid i opfyldelse. Jeg lukker dog ikke helt ned og vil holde åbent lørdage for at holde det hele ved lige, siger Linda Holst og går hen til en kunde som er kommet ind i butikken.

Det er svært med levende blomster

Linda vil stadig holde sig skrap og derfor beholder hun sit CVR-nummer og lukker ikke forretningen, men der vil ikke være mulighed for at købe afskårne blomster efter nytår og hun fortsætter:

- Jeg holder forretningen kørerende på lavere blus i første omgang og så må vi se hvordan det kommer til at gå. Jeg arbejder stadig ved siden af for at få økonomien til at hænge sammen, hvilket er en prioritering jeg har valgt. Det kan hurtigt blive forvirrende at være helhjertet to steder ad gangen.

Jeg må være realistisk

Der er ingen tvivl om at butikken og håndværket er det det Linda Holst allerhelst vil beskæftige sig med, men nogle gange indhenter virkeligheden os og drømme brister. Der har ofte været lange dage i butikken, ti timer eller flere, med efterfølgende arbejde som bestilling af nye varer, regnskab, annoncering, hvilket hurtigt kunne give lange arbejdsdage.

Efter nytår vil butikken holde lørdagsåbent, så kunderne stadig kan komme og købe de gode varer hos Linda’s Drøm - Linda er optimist og slutter:

- Nu lukker der en dør bag mig og en ny venter på at åbne… og hvem ved, måske venter der noget nyt og spændende på mig bag den nye dør.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook