Livsnyderaften med intim koncert og Barolo vin

Livsnyderaften med intim koncert og Barolo vin
11. 04 2014
Toscana aften for alle 5 sanser på Søvind Kro og Galleri

Så er Søvind Kro & Galleri klar til endnu en festlig kulturaften for alle sanser, denne gang går rejsen til Toscana i Norditalien, hvor helt sikkert mange fra Horsens og omegn har dejlige ferie minder fra. Onsdag den 30. april vil Torben og Anette Fassing forsøge at genskabe mange af de bedste oplevelser fra Piemonte, Barolo og det skønne Toscana. Godt hjulpet af bla. Claus Hjert fra Gourvin i Stensballe og den Italienske guitarist Walter Clerici.
 Aftenen starter at smage på et godt glas vin, mens man finder sin plads i den totalt italiensk dekorerede og hyggelige pejsestue. Her bydes der på en typisk italiensk 4 rettes festmiddag - specielt tilberedt af Søvind Kro & Galleris køkkenchef Thomas Vinther, som lover alle gæsterne ”En festmenu som virkelig er med til at fremhæve såvel den gode vin samt kalde masse af ferieminder frem”.
 Barolo, Amarone, Valpolicella og Reciotto er blot nogle af de vine der serveres denne aften til maden. Den lokale Claus Hjert fra Gourvin i Stensballe er netop i sidste uge kommet hjem fra Vinmesse i Toscana - så med kufferten fuld af ny god inspiration, vil Claus underholde, mens der smages på mad og vin.
 Selv om al den gode mad og vin gerne skulle få alle gæsterne til at høre englene synge, så er der for en sikkerheds skyld lavet aftale med den forrygende italienske guitarist Walter Clerici & Lars Grand - to herrer, som får publikum med på sang. Walther Cherici optræder ofte i New York, London og Firenze, men denne gang er det på den lille intime scene i Søvind, han vil underholde. Der er humør, stemning og gang i den, når der synges numre som O’ Sole Mio, Marina, Oh mamma, Volare.
 Walter Clerici er født i Milano og bosat i København, startede med at synge og spille guitar som 14-årig.  I de sidste 15 år har Walter Clerici specialiseret sig i italiensk og latin-pop på professionelt niveau. Walter Clerici har underholdt med sit band i Parken for Melodi Grand Prix 2001 ”After Party” og bl.a. spillet flere gange for Danmarks Radio.
 Walter Clerici er leder af jam-sessions i ”Hot Club Copenhagen”, og har sin egne swingband: ItalianSwing  Bandet har spillet for Ronnie Wood af The Rolling Stones 60’s år fødselsdag i London i august 2007.
 Middagen sluttes der af med et festligt foredrag med lokale Anette Walthers og Torben Fassings rejsebeskrivelse og gode historier fra deres ture i Toscana, hvor de har fulgt i den kendte rejse-skribent og vinkender Anders Grøndahls fodspor. Foredraget har titlen ”Livsnyderrejse”.
 - Efter den stille middagsoptræden fra Walther Clerici & Lars Grand slår de sig igen løs i en livekoncert, hvor hele salen vil swinge og bestemt ikke kun på grund af den gode Barolo vin.
 - Efter den store succes med Claus Holms gæsteoptræden, er der faktisk allerede mange genbestilling til dette næste arrangement, hvor flere gæster fra bla. Åbenrå og København finder de små intime koncerter samt god mad og vin nu mødes omkring pejsen, siger ”krofatter” Torben Fassing.
 - Så alt i alt er der virkelig mulighed for denne aften at pleje alle 5 sanser.