Lone drager ud med sang og glæde

Lone drager ud med sang og glæde
06. 04 2020
Mange af vores ældre borgere på plejecentre og botilbud er desværre ramt af karantænereglerne mens Corona-pandemien hærger landet og er nødsaget til at blive indendørs.

Sognepræsten i Østbirk Lone Buhl Pedersen er et særligt menneske med masser af energi og overskud til alle omkring sig, og i en tid hvor kirken har lukket dørene for menighederne må præsten opsøge sine sognebørn på andre måder.

Derfor tager hun på turne med sang og glæde til plejecentret Birkebo, Odinsgården og ældreboligerne i Østbirk. Med hjælp fra Jens Erik Hansen, samt et par mapper med masser af gode sangtekster stiller de to sig op udenfor vinduerne og synger for beboerne og dem som måtte have lyst til at lytte med.

Som en af beboerne fortalte avisens udsendte:

- Her sker ikke meget for tiden, så det her er et godt initiativ og vi vil glæde os til de dukker op igen med deres sang.

Lone Buhl Pedersen og Jens Erik Hansen fik en flot premiere på deres turnevirksomhed med tocifrede varmegrader og sol fra en skyfri himmel. Der er mulighed for at opleve Lone og Jens Erik igen onsdag 8. april klokken 11 hvor de starter på Birkebo og bevæger sig rundt i Østbirk, og igen Påskesøndag klokken 10.30 med start samme sted.

Hvis der skulle være interesse for at deltage som sanger kan Lone Buhl Pedersen godt bruge lidt flere stemmer men heller ikke for mange:

- Det kunne være fint med lidt flere sangere så vi fyldte lidt mere, men heller ikke for mange da vi ikke må være mere end ti og der skal også være afstand mellem os, griner Lone Buhl Pedersen og fortsætter hendes og Jens Eriks lille turne rundt i Østbirk.

Lone Buhl Pedersen kan kontaktes på lop@km.dk eller 21 39 63 92.

Kildall

smiley Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook