Mads Bech på fodboldskolebesøg i Østbirk

Mads Bech på fodboldskolebesøg i Østbirk
29. 06 2017

Fodboldskolen i Østbirk IF fik onsdag besøg af Superligaspiller i AC Horsens og anfører for U18 Landsholdet Mads Bech Sørensen. Et populært besøg af den lokale fodboldstjerne. Mads,  skiftede fra Østbirk IF til Talentcenter AC Horsens som 13-årig.
 Foran fodboldskolens deltagere, der var samlet på skråningen, fortalte Mads om sin tid med fodbold, som begyndte da han var 3.
 Der var efterfølgende udfordringer, hvor spillerne førsøgte at pille bolden fra Mads, og legen sluttede, hvis det lykkedes Mads at lave en ”nelle”. Der blev vist monsterlange indkast og præcisionspark, og så konkurrerede Mads med assistenttrænerne om hvem der kunne jonglere i længst tid. Favoritten kørte sikkert sejren i hus inden der var tid for spørgsmål og autografskrivning.
 Og så skulle der ellers trænes for at blive bedre til fodbold. 128 fodboldspillere og 20 trænere er på fodboldskole i Østbirk i uge 26. Temaet på årets DBU fodboldskole er EM92 i skills, hvor de kendte detaljer fra den episke slutrunde fra 1992 skal øves. Der trænes på skolen alt fra driblinger og vendinger til finter og afslutninger og ikke mindst evnen til at tage det perfekte straffespark og øve den ultimative jubelscene.
 På fodboldskolen i Østbirk fik alle spillere sponsoreret frugt hver dag fra SuperBrugsen Østbirk og HJ Valeur.

Film se her!

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.