Mandemonopol med harmonikamusik

Mandemonopol med harmonikamusik
22. 02 2019
Torsdag den 21. februar tog mandemonopolet i Lundum og Hansted pastorat fat på årets omgang gode gule ærter - i år til tonerne af dejlig harmonikaspil og sang fra Jon og John!

Mandemonopolet, der (som navnet antyder) kun er for mænd, var endnu en gang mødt talstærkt frem, og det kunne høres på de smurte sangstemmer, da Jon og John satte gang i fællessangen. Det gjaldede over mos og kær med gode gamle klassikere som "hjemmebrænderiet", "en lille pige i flade sko" og mange flere.

Selvom der var blevet spist godt af de gode gule ærter og de lækre dertilhørende kødvarer, så var der plads til en kop kaffe og et stykke kage imens musikerne satte stemningen med hyggelige schlagere og viser.

Aftenen blev rundet af med endnu en fællessang og endnu en lovning på et nyt arrangement. Næste gang Mandemonopolet får antræde i kirkehuset bliver i slut maj eller start juni, hvor der skal grilles og hygges på bedste manér, så hold øje her i avisen under kirkesiderne og på kirkens hjemmeside. Vi glæder os til at se jer.