Martin Jørgensen gæstetræner i Østbirk

Martin Jørgensen gæstetræner i Østbirk
21. 11 2016

Da Østbirk IF’s U11 drenge mødte op til lørdagens formiddagstræning ventede der noget af en overraskelse.
 Til at lede formiddagstræningen var fodboldlegenden Martin Jørgensen mødt frem, og i godt en time gav den kendte fodboldspiller, med en fantastisk karriere på bl.a. landsholdet og i de italienske klubber Udinese, Fiorientina samt danske AGF, fif og gode råd til de koncentrerede ØIF-drenge.
 Martin Jørgensen begyndte selv fodboldkarrieren i en mindre klub, Midtdjurs IF, inden talentspejderne fik øje på ham, og han skiftede til AGF som 13-årig. Den flotte fodboldkarriere bød bl.a. på en række ungdomslandskampe på de forskellige landshold, 102 A-landskampe, 180 kampe for Udinese, 151 kampe for Fiorientina og 195 kampe for de hvide AGF’ere, hvor Martin både begyndte og sluttede karrieren. Martin Jørgensen har endvidere være aissisterende landstræner og spillende assistent i AGF.
 Efter den spændende træning, som naturligvis også blev overværet af nysgerrige og stolte forældre, var der tid til autografskrivning og fotografering med fodboldstjernen.
 Det blev en minderig dag for fodboldspillerne, der kan fortælles om længe. Så må fremtiden vise om de professionelle råd også giver resultater på grønsværen.

Se video her!

smileyGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Sorry, you need to install flash to see this content.