Mehl blev matchvinder i Roskilde

AC Horsens hentede her til aften den tredje sejr på stribe, da Jeppe Mehl blev matchvinder i 1-0 sejren over FC Roskilde.

Hjemmeholdet kom godt ud af starthullerne og fik en stribe hjørnespark og afslutninger på returbolde, men de røg enten langt forbi eller langt over Jakob Busks mål.  AC Horsens’ første reelle chance tilfaldt Jeppe Mehl, der modtog en super aflevering fra Janus Drachmann i det 10. minut, og Mehl sendte bolden i kassen via stolpen.

Roskilde-spillerne kæmpede videre, og Emil Nielsen fik en kæmpe chance i det 16. minut efter et gult boldtab på midten af banen. Han satte turboen på og strøg ned mod mål. Jakob Busk kom godt ud af sit mål, og Emil Nielsen helkiksede sin afslutning. Tre minutter senere landede en AC-omstilling hos Jeppe Mehl fire-fem meter udenfor feltet, og han kvitterede med et kanonskud, der tvang keeperen ud i fuld længde.

I det 24. minut var André Bjerregaard ikke mange centimeter fra at bringe ”De Gule” på 0-2, da han blev sendt i dybden af Janus Drachmann. Bjerregaard rundede keeperen, men vinklen blev for spids, og bolden trillede lige udenom den fjerneste stolpe.

Frederik Helstrup havde et par udmærkede afslutninger frem mod pausen, men der blev ikke scoret yderligere.

FC Roskilde-spillerne havde sandsynligvis fået en opsang i pausen, for de kom ud til 2. halvleg med masser af aggressivitet og satte AC-spillerne under pres i de første 10 minutter. Halvandet minut inde i halvlegen måtte Busk ud i fuld længde på Emil Nielsens glimrende skud, og målmanden var generelt endnu engang en sikker sidste skanse. Jakob Busk var på plads igen i det 74. minut, da Emil Nielsen.

Kjartan Henry FInnbogason fik debut i dag, og han headede bolden over den fremadstormende keeper i det 91. minut, men bolden blev opsnappet af en Roskilde-spiller, inden den trillede over stregen.

Det blev meget hektisk i slutminutterne, og FC Roskilde kom frem til et par store chancer, men det hele sluttede med en gul sejr – den tredje i træk.