Mens Arnold venter på Birthe

- Jeg kan rigtig godt lide Birthe Kjær, siger Arnold, der tålmodigt venter på at møde hende til Halballet den 16. oktober i Forum Horsens. (Foto: Per Algreen)
- Jeg kan rigtig godt lide Birthe Kjær, siger Arnold, der tålmodigt venter på at møde hende til Halballet den 16. oktober i Forum Horsens. (Foto: Per Algreen)
Mens Arnold venter på Birthe
19. 09 2018
Beboere og personale varmer op til stort Halbal i Forum Horsens. Arnold varmer så småt op til det store Halbal, hvor blandt andre den populære dansktopsangerinde Birthe Kjær underholder. Halballet foregår i Forum Horsens tirsdag 16. oktober 2018 fra kl. 11.30-15.00.

Horsens Kommune har arrangeret festen, der er for alle kommunens plejehjemsbeboere og brugere af daghjem. Og mon ikke arrangørerne trækker lidt på erfaringerne fra sidste år, hvor alle ældre var inviteret i Cirkus Arena.

Denne gang går kommunen skridtet videre og lægger op til, at de mange gæster også selv skal op af stolene og have sig en svingom. Hvis altså de har lyst.

Det har den 79-årige Arnold Eriksen i høj grad. Ud over sin passion for Birthe Kjær elsker han nemlig også at danse.

Arnold kommer flere gange om ugen på daghjemmet på Dronning Ingrids Hjem i Brædstrup, men for øjeblikket nøjes han dog med at gå rundt og nynne nogle af de kendte melodier som "Pas på den knaldrøde gummibåd" og "Jeg går aldrig til bal uden trusser."

Han glæder sig til at synge rigtig med på alle de kendte sange, når Birthe går live på scenen.

Det samme gør en masse andre brugere af daghjem og plejehjemsbeboere, som også varmer op til festen, der ud over Birthe Kjær byder på underholdning med Mandagsmusikanterne - et 45 mand stort bigband - hospitalsklovnene Tut & Tut og linedanserne Dancing Boots Linedance.

Plejepersonalet rundt omkring på plejecentrene kan dog ikke nøjes med at nynne med på de kendte melodier. De arbejder for øjeblikket på højtryk med at få alle detaljer på plads med hensyn til kørsel af deres beboere og brugere, bespisningen m.m.