Mindeord over Peder Stougaard

Peder Stougaard
Peder Stougaard
Mindeord over Peder Stougaard
16. 08 2018
En af Østbirk mest markante personligheder døde onsdag den 15. august.

Peder Stougaard var en ener, der engagerede sig i et utal af foreninger og til sidst også som byrådsmedlem i Horsens Kommune.

Særligt Østbirk Borgerforening stod Peders hjerte nær, og gennem mange år har han været et meget aktivt bestyrelsesmedlem, samtidig med at han har arbejdet for lokalområdet, senest i kommunalbestyrelsen.

Peders hjerte bankede for de lokale sager, og med sin skarpe pen og gode argumenter var han med til at få tingene til at ske hvad enten det drejede sig om fortove eller Kulturbjerget som et af de helt store projekter.

Desværre nåede Peder ikke at være med til at fejre indvielsen af den nye hal i Østbirk, men de der er involveret i projektet, vil vide, at Peders indsats i den henseende var ubeskrivelig.

Ved alle Borgerforeningens arrangementer var Peder ofte omdrejningspunktet hvad enten det drejede sig om Sankt Hans, Fugleskydning eller Juleengagementer.

Peder var også en af initiativtagerne til Julelysforeningen, og derudover nød Østbirk Idrætsforening i mange år også gavn af hans indsats.

Ingen tvivl om, at Peder vil blive savnet, men hans eftermæle vil være med til at inspirere og sikre at borgerne i Østbirk og omegn kan se at det nytter når man engagerer sig i frivilligt arbejde. Vores tanker går i denne svære tid til Mette, Ane og Jakob samt den øvrige familie.

Æret være Peder Stougaards minde

Østbirk Borgerforening