Minions og fastelavnsboller i massevis

Minions og fastelavnsboller i massevis
12. 02 2018
Kagehuset markerede sin 13. fødselsdag i fredags

Fredag fejrede bagermester Henrik Kjær og Mette Kagehusets 13 års fødselsdag.
 Traditionen tro med gratis kageoverraskelse og brød til samme foræringspris, krydret med tilbud til på - i år til naturligvis 13 kr - fastelavnsboller med fløde.
 Flowet til den store kage - som i år var en overdådig en af slagsen med inspiration fra animationsfilmen ”Grusomme Mig” og naturligvis derfor masser af minions omkring den kæmpemæssige Bob - var jævnt og tiltagende i ryk i det populære arrangement, som også har taget i det voksne publikum.
 Henrik Kjær kunne, til trods for fastelavn og en begyndende vinterferie, konstatere at 3800 gratis trekonsbrød gik over diskene i Kagehusene, og at der kun var ganske få tilbage af de 4300 fastelavnsboller med fløde, som gik ud fra bageriet i Hovedgård.
 - Der var knald på fra starten i Kagehusene, men i løbet af dagen ebbede trykket en kende ud. De gratis brød plejer at være en meget god indikation på antallet af ekspeditioner, altså 3800 mod 4000 sidste år, hvor vi ikke var i konkurrence med fastelavn, fastslog Henrik Kjær med et tilfreds smil.

Se film her!

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Sorry, you need to install flash to see this content.