Sikker sejr til Team Østbirk-Hovedgaard i Stilling

Team Østbirk-Hovedgaards U15 fodboldpiger var opsat på at revancere sig ovenpå ”lige-ved-og-næsten” kampen mod Egebjerg IF, hvor Team Østbirk-Hovedgaard var kommet tilbage på 3-3 efter at have været bagud med 0-3 for så at se, Egebjerg score sejrsmålet til 3-4 med 2 minutter tilbage af kampen.
 Der var en god ”tænding” på fra Team Østbirk-Hovedgaard pigerne fra start af kampen, og der skulle ikke gå lang tid før Signe Damkær Jensen kom på scorings tavlen. Signe modtog en bold udenfor modstandernes målfelt og med et optimistisk langskud stod der 1-0 til Team Østbirk-Hovedgaard. Efter 25 minutter af kampen var Signe Damkær Jensen igen på spil, da hun blev spillet igennem og alene med målvogterem satte hun bolden sikkert ind til 2-0 scoring.
 Med 2 minutter tilbage af halvlegen halvklarede en ellers koncentreret og velspillende målvogter, Signe ”Lynge” Gregersen, et hårdt indlæg fra højre, men uheldigvis for Team ØIF/HIF faldt bolden lige ned for fødderne af en Stilling IF spiller, som sparkede bolden i mål til 2-1 reducering.
 2. halvleg var domineret af Team Østbirk-Hovedgaard, og scoringen til 3-1 kom signeret af Maria Pontoppidan Jakobsen, som blev spillet godt igennem og scorede sikkert. Scoringen til 4-1 blev sat ind af Julie Mønster Sørensen på langskud udenfor målfelt efter nogle gode driblinger. Amalie Falk Magnussen scorede et smukt mål til 5-1, da hun efter nogle driblinger på højrekanten af modstandernes målfelt, fik sendt et højt langskud af sted, som gik ind ved fjerneste stolpe.
 Træner Martin Abildgaard havde følgende kommentarer efter kampen:
 - Det er en fornøjelse at se, at alle var klar fra start i dagens kamp. Der var mærkbart et højere koncentrationsniveau blandt spillerne i dag, men der skal mere kommunikation til mellem spillerne på banen, da vi lidt for tit går fejl af hinanden, og der er mange meter at spare set over en hel kamp, når aftaler og kommunikation er på plads.
 Trænerduoen Søren Mønster Sørensen og Martin Abildgaard fremhæver særligt Maria Pontoppidan Jakobsen for de hurtige og kraftfulde løb, hvor hun gang på gang satte forsvaret af, hvilket også Stilling IF træneren bemærkede efter kampen. Sofie Schou spillede også en helt fejlfri kamp på højre back, hvor det på intet tidspunkt lykkedes for modstanderne at komme forbi. Alicja Sørensen, som spillede på hhv. venstre og højre midtbane viste også, særligt i 2. halvleg, at hun vil ind og vinde nærkampene, og hun stod for dagens hårdeste takling, som desværre også gav hende en mindre skade i ankelen. Men dagens spiller var Signe Damkær Jensen, som scorede kampens første 2 mål, men som derudover fightede kampen igennem og arbejdede hårdt på at tilkæmpe sig bolden hver gang dem kommer over midterlinjen på modstandernes banehalvdel.