Jeg sætter mit hår, som jeg vil



Mandag den 15. september besøger frisør Pia G Gedved Bibliotek og sætter frisurer.

- Hvis du mangler gode råd til, hvordan du kan sætte dit hår op til daglig, skal du bare møde op. Pia vil give gode fif, og hun vil også vise dig, hvordan du kan gøre.

Pia G vil være på biblioteket fra kl. 16 – 17, og der er gratis adgang.

Arrangementet er arrangeret i samarbejde med brugernævnet.

Frisør Pia G i Hovedgård/Kattrup er en populær frisørsalon, der har serviceret kunder i området i mange år. Salonens fokus på kvalitet, personlig service og innovative styling-teknikker har gjort det til en destination for kunder i alle aldre og stilarter.

Salonen er ejet og drevet af Pia G. Hun har over 30 års erfaring som frisør og har udviklet en imponerende portefølje af teknikker og stilarter, som gør hende til en af de bedste frisører i området. Hendes passion for sit håndværk og fokus på at skabe et positivt og hyggeligt miljø i salonen har været afgørende for hendes succes.

Frisør Pia G tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra traditionelle klip og farvning til mere avancerede teknikker som hair extensions, permanent og brynstyling. Salonen er også kendt for sine specialiserede behandlinger og innovative stylingteknikker, der giver kunderne et unikt og personligt look.

En vigtig del af Frisør Pia G's tilgang er at lytte til kunderne og give dem personlig service og vejledning. Pia og hendes team har en venlig og imødekommende holdning og arbejder hårdt på at sikre, at hver kunde føler sig godt tilpas og velplejet. Dette fokus på kundeservice og personlig opmærksomhed er en vigtig del af salons succes og har bidraget til at skabe en stor base af loyale kunder.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024