FC Fredericia gæster CASA Arena Horsens



AC Horsens har været inde i en forrygende periode med tre sejre ud af fire mulige i NordicBet Ligaen samt avancement i DBU Pokalen, men i søndags satte AGF en kæp i sejrshjulet med en 2-1 sejr på CASA Arena Horsens.
 Der er ingen tvivl om, at Drachmann, Nattestad, Busk og de andre AC-drenge vil gøre alt for at komme tilbage på sejrssporet igen, og det skal gå ud over FC Fredericia på søndag. Nicolai Waels tropper indtager syvendepladsen i NordicBet Ligaen med 13 point i 10 kampe, men pointene er fortrinsvis hentet på hjemmebane, hvor holdet er ubesejret. På udebane er det blevet til en sejr, en uafgjort og tre nederlag. Kampen kan byde på et gensyn med Sebastien Ibeagha, der er udlejet fra AC Horsens, men tilskuerne må kigge langt efter et gensyn med Søren Jensen, der er i gang med genoptræning efter en alvorlig knæskade.

Gul enhed
Bo Henriksens drenge måtte indkassere et 1-2 nederlag til AGF i søndags, men ”De Gule” ligger lunt i tabellen på en femteplads med tre point op til netop AGF på andenpladsen. Indtil videre er det blevet til to sejre på CASA Arena Horsens i denne sæson, men forhåbentlig kommer den tredje i hus på søndag mod FC Fredericia. De seneste gode resultater er kommet i hus via hårdt arbejde, og Bo Henriksens koncept sidder efterhånden dybt i spillerne, der knokler som én stor gul enhed.

Køb print selv-billet allerede nu
AC Horsens åbner dørene en time før kampen – klokken 14.00 – og der er mulighed for at købe print selv-billet til opgøret allerede nu. Klik ind på www.achorsens.dk.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024