Hula hop på Horsens Ny Teater



Miss Mia har gennem de seneste år hula hoppet på en lang række scener som eksempelvis Det Kongelige Teater, Vega, Nørrebro Teater, Roskilde Festival og desuden på adskillige TV shows. Hun underviser dagligt hold for børn og voksne primært i København. Med denne erfaring i rygsækken er det vel ikke helt ufortjent, at hun kaldes for Danmarks hula hop-dronning, og til næste år vil hun gøre sit, til at hula hop-dillen gør comeback i Horsens.

Eftermiddag med hele tre overraskelser
Selve eftermiddagen er inddelt i to dele – en workshop-del samt en del med undervisning og show, og begge dele er egnet for børn fra ca. 6-års alderen og op. Man kan vælge at købe billet til begge dele eller blot til undervisnings- og showdelen.
 Har ungerne lyst, kan de starte eftermiddagen på Horsens Ny Teater med en kreativ workshop. Her kan de sammen med Miss Mia dekorere deres helt egen super flotte hula hop-ring med fine tape-farver. Hvis man ikke deltager i den kreative workshop, skal man huske at tage sin egen hula hop ring med til den anden del af eftermiddagen.
 Efter workshoppen går Miss Mia sammen med børnene (modige voksne er også velkomne) ud på gulvet og lærer seje hula hop-tricks og danse i fælleskab. Til slut vil Mia vise flotte hula hop-shows i fine kostumer, med op til fire ringe ad gangen!
 Workshoppen tirsdag den 10. februar begynder kl. 13.30. Undervisning og show kl. 14.15.

Miss Mias største hula hop-ring er 2 meter i diameter
Miss Mia kan hula hoppe med 52 ringe ad gangen
Miss Mia spiser helst hula hop-formet mad som bagels, doughnuts og løgringe…
Miss Mias yndlings-planet er Saturn, der efter hendes mening har den sejeste (og største!) hula hop-ring om maven

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024