Første hjemmekamp blev en Østbirkfuser

Østbirks herrer skulle følge de flotte sejre på udebane op i sæsonens første hjemmekamp mod ANS. På papiret en kamp som skulle vindes. Men her havde man gjort regning uden vært.
 - Mange af ØIF’s trofaste tilskuere var mødt op i håb om en flot hjemmedebut, men holdet måtte skuffe det fremmødte publikum.
 Kampen endte med en fortjent sejr til gæsterne fra ANS på en dag, på en aften, hvor mange ting ikke gik de grønnes vej.
 Den solide base ”De Grønnes” forsvar hidtil har været, lignede en sønderbombet ruin, og ANS spillede klogt med meget tålmod og ventede på den rigtige chance, for der at sætte bolden i kassen.
 Dette gjorde også, at den velkendte kontramaskine ikke kørte som vanligt, og hjemmeholdet skulle arbejde hårdt for alle mål.
 Ans var i front i store dele af kampen, og trods ihærdige forsøg på at vende slaget, holdt gæsterne hovedet koldt. Østbirk havde en god periode i første halvleg, hvor man gik fra 1-2 til føring på 5-2. Her troede man, nu var de grønne i gang. Igen i anden halvleg gik man fra 23-25 til 26-25 på det velkendte spil. Men igen kom gæster retur og vendte kampen …
 Mange beslutninger blev ikke taget optimalt, for selvom gæsterne lavede mange mål, var sejren indenfor rækkevidde. Desværre blev det ikke sådan for Østbirk IF, på en aften, hvor mange marginaler ikke stod hjemmeholdet bi.
 Kampens spiller blev Mathias Jørgensen, som var tilbage på holdet.
 Målscorere for Østbirk IF: Mathias Jørgensen 9, Niels Thomsen 5, Mikkel Strunge 4, Nicolaj Holst 4, Simon Sørensen 3, Nikolaj Langballe 3, Henrik Sund 2.
 Østbirks Jyllandsserieherrer spiller allerede igen søndag, hvor Give gæster Østbirkhallen.