Retfærdigt remis i Østbirk

Lørdag eftermiddag krydsede Søvinds og Østbirks bedste fodboldhold klinger på Østbirk Stadion. På en regnvåd bane blev spillet dog aldrig prangende denne eftermiddag, forholdene var svære og holdene leverede mere fight end poleret fodboldspil. Østbirk var klar dominerende før pausen. Nicolai Holst kunne efter 19 minutters spil sende hjemmeholdet i front, og blot 5 minutter senere fandt samme Nicolai anfører Allan Olesen, der firsttimede bolden ind i Søvinds netmasker. Det lignede en sikker hjemmesejr, da de grønne ukoncentreret gav Rasmus F. Nielsen et tilbud, som Rasmus eksekverede mellem venner og fjender til reducering 2-1, blot 2 minutter senere. Hermed var kampen igen åben, og et par store tilbud til hjemmeholdet, bl.a. et nærgående hovedstød fra Oskar Munch efter hjørnespark, ændrede ikke på pausestillingen.
 Efter pausen var rollerne imidlertid byttet fuldstændigt om. Nu var Søvind i teten, og allerede efter få minutters spil måtte Østbirks keeper Jeppe Reedz vise at han er i storform for tiden. Som i sidste uge blev han flere gange i 2. halvleg de grønnes redningsmand.
 Søvinds dominans blev intensiveret midt i halvlegen, da dommeren takserede Oskar Munks riv i en rød trøje til et kort i samme farve. En lidt hård dom, da Sebastian Sabroe var på ”omgangshøjde”, men trods alt en kendelse, der sagtens kunne forsvares.
 De grønne holdt stand indtil 6 minutter før slutfløjtet, da Stefan Nielsen ikke fik fart nok i en tilbagelægning, og Jakob Zabo kunne sætte den udlignende og retfærdige scoring ind til slutresultatet 2-2.
 En kamp hvor ingen af holdene ifølge de to trænere, Peder Frandsen og Per Thomsen, nåede op på vanligt niveau.
 Hos Østbirk var der debut til Mads Boesen.