Ældreråd forveksles med Ældre Sagen



Mange forveksler Ældrerådet med Ældre Sagen, så nu er det vist på tide, at vi får gjort opmærksom på os selv, siger Connie Brandt, medlem af Ældrerådet i Horsens Kommune. Arkivfoto.

- Ældre Sagen gør rigtig mange gode ting, men vi bliver igen og igen forvekslet med organisationen, så nu må det være på tide, at vi gør opmærksom på os selv.
 Sådan siger Connie Brandt, der er medlem af Ældrerådet i Horsens Kommune.
 Hun er talskvinde for Ældrerådets salgsfremstød – Åbent Hus dagen - der finder sted tirsdag den 2. juni kl. 13.00 i foredragssalen på Horsens Rådhus.
 Her vil medlemmerne fortælle om, hvilke sager rådet beskæftiger sig med – og herunder opfordre tilhørerne til at gøre brug af medlemmernes ekspertise. Repræsentanter for Borgerservice, som rådet har et tæt samarbejde med, vil desuden være til stede, ligesom der er mulighed for at se kommunens nye affaldsbeholdere og stille spørgsmål om ordningen.
 - Der er jo en mening med, at Ældrerådet er et lovbestemt råd, og at dets medlemmer skal fremme de ældres – og først og fremmest de ressourcesvage ældres - sag. Vi skal kort og godt bruges, siger Connie Brandt.
 Som eksempler på nogle af Ældrerådets mærkesager kan nævnes IT, det kommunale tilsyn med plejehjem, brug af robotter m.m.
 Ældrerådet arrangerer desuden to højskoledage om året.
 Alle er velkomne til at deltage i Åbent Hus-dagen – herunder stille spørgsmål om rådets virke.
 Medlemmerne af Ældrerådet er Henning Jensen (formand), Connie Brandt, Myrna Dyrborg Brok, Niels Daugaard, Evan Herrig, Aase Sørensen, Helge Vogt, Suzanne Bang og Preben Hansen.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024