Hasselhuset fik igen det grønne flag

Hasselhuset fik igen det grønne flag
21. 06 2015

Der er 18 vuggestuebørn og 25 børnehavebørn i Hasselhuset i Gedved, og alle, både børn og personale, har været i gang med forskellige projekter, der skulle bringe børnene nærmere til at forstå og opleve naturen. Institutionens leder, Dorte Fris, fortæller, at disse projekter sendes ind til bedømmelse, og fremmer arbejdet børnenes forståelse, tildeles institutionen det ”Grønne Flag”.
 I år har børnene arbejdet videre på Skraldeprojektet, hvor man har lært om kompostering, og man har lavet en orm på 96,7 meter, der er kommet i børnenes rekordbog. Børnene er også én gang hver uge ude i naturen, hvor man lærer om dyr og planter. Vuggestuebørnene har haft en fuglekasse, hvor de har fulgt en fuglefamilie, og personalet har været på kurser for at kunne svare på børnenes spørgsmål.
 Alt dette kulminerede i fredags med, at borgmeter Peter Sørensen kunne holde en lille tale til børnene og derefter, med børnenes hjælp, kunne hejse det ”Grønne Flag”. I dagens anledning var der kage og drikke til både børn og forældre.
bogo