Vinterferie i MGP’ets tegn



I Grand Prix Fanzonen ved Kuben vil man mandag til lørdag kunne prøve Grand Prix Simulatoren, hvor man for en kort bemærkning kan føle sig som en MGP-stjerne, eller man kan slå sig ned med kreative syslerier i Kuben, hvor der hver dag vil være nye projekter for de fingernemme mellem 11 og 14.
 Horsens Bibliotek er også på banen med et MGP-værksted med den lokale og kreative Trine Kok, der sætter fokus på at lave pynt til den hjemlige MGP-fest. Det er torsdag den 18. februar kl. 11-14.
 I Bytorv Horsens er der hver dag MGP-relaterede aktiviteter, udover at man hele ugen har mulighed for at købe MGP-merchandise i den lækkert indrettede Grand Prix Lounge. I loungen kan man også tage en sjov selfie, slappe af i en af de hvide sofaer eller ringe op til en gammel grand prix-schlager fra farfar var ung!
 På Torvet i centret er der mandag, onsdag og fredag kl. 11 og 14 mulighed for at stifte bekendtskab med MGP-maskinen. Et sjovt og gakket musikshow med den lokale musiker Anders Boysen, der sammen med børnene i publikum skruer et stensikkert MGP-hit sammen - med børnenes hjælp.
 Tirsdag byder Bytorvet på smykkeværksted og torsdag på Stjerne Styling og desuden et danseshow ved det lokale dansestudie TC Dance.
 Har man selv appetit på at lave musik og optræde med det, er der mulighed for at fordybe sig lidt mere i sangskrivningen sammen med Anders Boysen i Kuben torsdag den 18. februar kl. 13-15.
 På Fængslet er der MGP-karaoke fredag den 19. kl. 13-14, og kan man ikke få nok af MGP-opvarmning, kan man derefter tage til MGP-skøjtefest på Rådhustorvet, hvor der vil være gratis skøjteleje og børne-DJ mellem 16 og 19.
 Unge sangere fra Horsens Ungdomsskole har i uge 7 været på sanger-bootcamp, og fredag den 19. vil de optræde med resultatet af campen i Kuben kl. 15. På selve MGP-dagen, lørdag den 20. februar, får Bytorv Horsens besøg af tidligere MGP-deltagere, nemlig Ladybirdz der var med i 2015 og Lærke fra 2014-udgaven af det populære tv-show.
 For børn med hang til musik, dans og fest er der således lagt op til en hyggelig og sjov uge 7.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024