Fart på Pigeraketten i Gedved og Østbirk



Fodboldeventen DBU’s Pigerakken, der hvert år turnerer landet rundt med stor succes, landede i Gedved IF for 2. gang lørdag og i Østbirk IF for 5. år i træk om søndagen.
 99 fodboldpiger var mødt frem i de 2 lokale idrætsforeninger, hvor fintællingen sagde 50 i Gedved og 49 i Østbirk.
 Pigeraketten er bygget op om leg og fodbold, konkurrence og kammeratskab. Begge steder stod frivillige klar, veloplagte til at tage imod pigerne på mellem 5 og 11 år, som er målgruppen for fodboldoplevelsen. Pigerne besøgte i 1. halvdel af arrangementet flere af solsystemets planeter, som hver indeholdt en leg/øvelse, og i 2. halvdel blev pigerne udfordret med mere fodboldrelaterede øvelser i rotation på 5 stationer
 I Gedved havde SuperBrugsen og Vennerne sponsoreret forfriskninger til pigerne, og en af forældrene havde endda sørget for sponsorsmåkager.
 Pigerne fik hver en vandflaske til start med navn på, og også i Østbirk var der i halvlegen masser af frugt til at fylde depoterne med. Til slut blev alle piger begavet med en erindringsgave fra DBU samt en astronaut is af klubben.
 - Lene Harpøth Ifversen er overordentlig stolt over det flotte fremmøde i Gedved, og håber at flere af pigerne har fået lyst til at spille fodbold i sorte og hvide striber fremover.
 Ifølge pigekoordinator Martin Kragh Abildgaard var der mange ting at glæde sig over på vegne af fodboldudvalget i Østbirk IF.
 - Det er først og fremmest en fornøjelse at se den entusiasme og sammenhold, som de mange frivillige ligger for dagen til dette arrangement, og det er jo takket være dem, at vi i det hele taget kan stille op med en flot oplevelsesdag for fodboldpiger. Og så er det alle anstrengelser værd, når man ser så mange glade og energiske piger fylde rammen ud. Vi tror og håber, at alle piger fik en god oplevelse med sig herfra, og håber at den fjerdedel af piger som ikke i forvejen spiller fodbold i Østbirk kunne tænke sig at lægge vejen forbi træningsbanerne i Østbirk IF en kommende mandag kl. 17.

winkGiv Østbirk Avis Østjydsk Avis et like her, så får du nyhederne på Facebook!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024