Lokal fotograf stiller op til byrådsvalget



Fotograf og serviceassistent Jørn Kildall, Østbirk har meldt sit kandidatur til det kommende kommunalvalg og stiller op for Socialdemokraterne.
 Jørn Kildall er kendt af mange i området som byens lokale fotograf og har blandt udgivet bogen ”8752 Østbirk - Fotografier og historier fra den Jyske højderyg” og har fotograferet mange af områdets børn og deres familier. Han var indtil sidste år medlem af bestyrelserne for både Østbirk Varmeværk og SuperBrugsen. Desuden har han brugt en stor del af sin fritid på bl.a. spejderne som leder, været aktiv i ØIF som medlem af 8752-redaktionen og var initiativtageren, da ØIF oprettede cykelafdelingen. Han har også været medlem af Tunø Festivals bestyrelse og været festivalformand i flere år samme sted, med ansvaret for ca. 500 frivillige.
 Når man spørger om hvilke politiske mærkesager der optager ham, får man disse svar:
 ”Det er vist ingen hemmelighed, at jeg er meget optaget af forholdene for vores børn og unge. Kulturen ligger mig også meget nær, da jeg har været aktiv som skuespiller, musiker og korsanger i mange år, og altid mener vi kan gøre mere ud af kulturtilbuddene så alle, uanset talent, får muligheden for at være med. Hvis ikke Horsens kommune kan, hvem kan så?”
 Jørn Kildall arbejder udover jobbet som selvstændig fotograf, også som serviceassistent på Horsens Sygehus.
 ”Jobbet i sundhedsvæsenet har helt naturlig givet mig et mere nuanceret syn på sundhed og velfærd, også selvom Regionshospitalet ikke ligger i kommunal regi, har vi alligevel berøring med det kommunale system og jeg kender også mange som er ansat i de kommunale sundhedstilbud, og her er der også plads til forbedringer for både borgere og ansatte.”, siger Jørn Kildall.
 Kandidaturet er først officielt efter afstemning ved Socialdemokraternes generalforsamling i foråret.
 ”Jeg regner bestemt med at komme med i feltet af gode kandidater fra hele kommunen”, slutter Jørn Kildall.

smileyFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024