Speedwaystjerner i Kuben



Foto: Hanne Nielsen.

Fredag den 23. juni varmes der op til grand prixet med official draw, autografskrivning og koncerter ved Kuben på Søndergade i Horsens. Her kan man møde de danske speedwaystjerner, der skriver autografer kl. 14.15, når de er færdige med den officielle nummertrækning til Kjærgaard Speedway Grand Prix.
Om lørdagen skriver Monster SGP riders autografer i Bilka kl. 12. Monster sponserer den firedobbelte verdensmester Greg Hancock, engelske Tai Woffinden, australske Chris Holder og polske Patryk Dudek. Patryk Dudek ligger p.t på førstepladsen i grand prixet.
Sidst men ikke mindst er der mulighed for at møde svenske Fredrik Lindgren, slovenske Martin Vaculik, danske Kenneth Bjerre og Patryk Dudek, når de skriver autografer i fanzonen foran CASA Arena om lørdagen kl. 17.10.
I fanzonen om lørdagen er der desuden masser af speedwaycykler, udstyr og merchandise, nørderi og teknik og ikke mindst mulighed for at høre en masse om sporten i fanzonen ved CASA Arena. Der vil være gratis aktiviteter for både børn og voksne og koncerter med stærke lokale navne.
Fanzonen er åben fra kl. 14.30, og der er gratis entré – også for dem der ikke har billet til grand prixet.
winkFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024