Mojoes og Bruuns Blues Band på Kulissen



Det er blevet en god tradition, at KulisseLageret åbner fadølshanerne, og Blueskartellet hyrer et par gode og swingende bands 2. juledag. Efter uger med jul og julesul er det tid til friske indtryk, gang i blodomløbet og frisk luft til hjernen. Kold øl, højt humør og musik, som den bør opleves – live på en scene.
 Mojoes åbner ballet klokken 20.30. Bandet kommer fra Fredericia og har en god portion kvindelig power i den vokale forgrund. Bandet har eksisteret i fem år i dets nuværende form, og har lokalt blandt andet optrådt i Apotekergården.
 I forgrunden for bandet er Monika Sadolin, en kvinde med mere end 20 år på bagen på den danske musikscene, og med fantastisk evne til at levere troværdig, dybfølt og temperamentsfuld blues, som rækker udover scenekanten. Med inspiration fra både Etta James, Janis Joplin og flere andre, bliver det aldrig en kedelig bluesoplevelse for lytteren.
 Bruuns Blues Band følger efter klokken 22.00. Bluesbandet har mange år på bagen og har spillet på bluesfestivaler og musiksteder - bl.a. på ”Blusen” på Skanderborg Festival. Bruuns Blues Band er formet omkring erfarne musikere med rødder i det østjyske bluesmiljø.
 Bandet fortolker blues i bred forstand - fra de mest følsomme numre til regulær bluesrock. B.B. King, Eric Clapton, Joe Bonnamassa, Walther Trout, Poppa Chubby og Stevie Ray Vaughan er blandt leverandørerne til sætlisten. Bruuns Blues Band har omkring 100 forskellige numre i bagagen.
 Stilen er tight, swingende og dynamisk – med plads til både guitarhelte og Hammond-sound.
 Dobbeltkoncerten begynder klokken 20.30, og dørene åbnes en halv time inden. Entréen er 100 kroner. Medlemmer af Blueskartellet slipper lidt billigere.

yesFølg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook her!

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024